Wapen Stichting Symposion wit.png

algemene informatie

Hier vindt u alles wat u moet weten over het huren van een zaal bij Stichting Symposion. Nog steeds vragen? Neem dan contact op

testetststetsts.png

welkom

Studentengezelligheidsvereniging Unitas S.R. te Utrecht biedt al meer dan 100 jaar een tweede thuis voor studenten. Sinds 1919 is dit tweede thuis onze sociëteit ‘Symposion’. Unitas S.R. wilt u graag op de hoogte stellen van de mogelijkheid dat u ook gebruik kan maken van onze
sociëteit, kosteloos!

 

Gezien het sociale en culturele karakter van onze vereniging, stellen wij onze faciliteiten ter beschikking op de momenten dat wij daar zelf geen gebruik van maken, zoals de zaterdag en zondag (doordeweekse dagen in overleg). Wij bieden geen alternatief voor de commerciële horecagelegenheden van de stad Utrecht maar helpen met het faciliteren van studenten, - organisaties, -verenigingen, -clubs die zelf niet over de ruimte of middelen beschikken. Zo hebben er op sociëteit ‘Symposion’ al velen debatten, symposia, feesten, (afstudeer)borrels en zelfs gala’s van derden plaatsgevonden.

 

Het monumentale pand ‘Symposion’ is gelegen aan het Lucasbolwerk 8 te Utrecht. Door de ligging tegenover de Stadsschouwburg zijn we goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met de auto en is het op loopafstand van de Neude.

een ruimte huren

Via de mail of telefoon kan er worden gezocht naar een datum wanneer een bepaalde ruimte nog te reserveren is. Het is uiteraard ook mogelijk om een optie te nemen, deze dient dan wel een maand van te voren te worden bevestigd, anders vervalt deze. Als de ruimte uiteindelijk bevestigd is, moet er van te voren een contract ondertekend worden. Dit kan door deze digitaal te ondertekenen, langs te komen of via de post.

Wapen Stichting Symposion negatief.png

de beschikbare ruimtes

Via de stichting is het mogelijk om verscheidene ruimtes te huren. De huur voor deze ruimtes is compleet kosteloos, u dient wel van te voren een minimale afname over te maken. Alles wat u meer consumeert dan de minimale afname wordt uiteraard in rekening gebracht. De ruimtes zijn als volgt:

DE MOULINZAAL

De De Moulinzaal is de grootste ruimte in het pand, geschikt voor de grotere dansfeesten, een gala of bijvoorbeeld een biercantus.

Capaciteit: 350 man

Minimale afname: €900,-

HIJWEEGE

De Hijweege is de meest traditionele zaal van het pand, ideaal geschikt voor borrels, maar kan ook omgetoverd worden tot dansruimte.
Capaciteit: 200
Minimale afname: €300,-

JOOSBAR

De Joosbar is de kleinste zaal die u kunt huren en is te vergelijken met een aprs-skibar; een kleine sfeervolle bar met muziek.
Capaciteit: 80 man
Minimale afname: €180,-

Band Performance
Wapen Stichting Symposion wit.png
Sax Player
Wapen Stichting Symposion wit.png

PERSONEEL

Op de avond zijn er twee zogeheten verhuurlopers aanwezig die zullen optreden als uw gastheren, de gehele avond zijn zij beschikbaar voor vragen. Zij zullen aan het begin van de avond naar u toekomen om zich voor te stellen.

 

Verder staan er tappers tot uw beschikking. Zij zullen de gehele avond aanwezig zijn om u en uw gasten van drank te voorzien. Daarnaast is het mogelijk om in de De Moulinzaal DJ’s in te huren van de DJ-commissie van Unitas S.R., u dient dit wel tijdig te laten weten.

 

De huur van personeel is kosteloos, u betaalt slechts de drankjes die worden gedronken door hen gedurende de avond. Als wij het nodig achten zullen wij ook eventueel externe beveiliging inhuren, waarvan de kosten zullen worden gefactureerd. 

testetststetsts.png

schoonmaak

Aangezien Unitas S.R. een studentenvereniging is kan het zijn dat de ruimte niet brandschoon wordt opgeleverd. Het is daarom handig om op de dag zelf in de middag even langs te komen om een bezem door de ruimte te halen, de bar zal worden schoongemaakt door de tappers. Na afloop wordt van u verwacht dat u de ruimte net zo schoon achterlaat als dat die is opgeleverd. Als u dit niet doet worden er schoonmaakkosten gefactureerd.

Wapen Stichting Symposion negatief.png

extra faciliteiten

Het is mogelijk om gebruik te maken van de keuken. U betaalt hier €15 huur en €50 borg over. Als u het tijdig aangeeft kunnen wij ook hapjes voor u inkopen. Het is verder niet toegestaan om zelf drank mee te nemen. Wilt u dit wel, zult u flessengeld moeten betalen a 160% van onze verkoopprijs.

 

Het is wenselijk om uiterlijk een week van te voren aan te geven wat u aan drank wilt gebruiken zodat wij dit voor u kunnen inkopen. Wij bieden tot slot vele andere faciliteiten zoals biertafels, statafels feestapparatuur etc. aan. Neemt u vooral tijdig contact met ons op om te kijken wat er te regelen valt.

sluitingstijd

Wij hanteren in principe geen sluitingstijd, deze is in overleg.

DJ adjusting equipments
Wapen Stichting Symposion wit.png
Rapper on Stage

gARDEROBE

Onze onbewaakte garderobe staat bij elke verhuur tot je volledige beschikking

alleen voor studenten

Enkel studentenorganisaties kunnen bij Stichting Symposion zalen huren

techniek

Professionele DJ-set, microfoons, feestlichten, we hebben alles!

barpersoneel

Bij elke verhuur staan onze tappers ter uw beschikking! Zelf tappers regelen? Vraag ernaar

contact

Adres

Lucasbolwerk 8, 3512EG, Utrecht

telefoon

030 - 231 29 62

Wapen Stichting Symposion negatief.png
Wapen Stichting Symposion negatief.png
Wapen Stichting Symposion negatief.png
Wapen Stichting Symposion negatief.png
Wapen Stichting Symposion negatief rood.png

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het allerlaatste nieuws over Symposion

Je bent aangemeld!

© 2020 Stichting Symposion   -   Onderdeel van Unitas S.R. (www.usr.nl)